Studia podyplomowe – Technologia żywności i żywienie człowieka

Dziś słuchacze studiów podyplomowych z zakresu Technologii żywności i żywienia człowieka obronili swoje prace napisane pod kierunkiem dr inż. Hanny Płuszki i zdali egzamin dyplomowy. Prace opisywały bardzo ciekawe i aktualne tematy.

Studia adresowane są do nauczycieli zamierzających zdobyć wiedzę merytoryczną, dydaktyczną i metodyczną w zakresie technologii żywności i żywienia człowieka oraz absolwentów wyższych uczelni z przygotowaniem pedagogicznym.

Rekrutacja 2021/2022 trwa! ???

Termin rozpoczęcia studiów: październik 2021.

Dołącz do nas już dziś.

Zapisy na studia i informacje: 502864817

Zapisy online: https://wshiu.pl/kandydat-podyplomowe/

Czekamy na Ciebie codziennie, 7 dni w tygodniu od 8-18 ?

Poznań ul. 28 Czerwca 1956r. nr 217/219

Zapraszamy!

Podziel się tym postem

Więcej do odkrycia

Реєстрація