Studia podyplomowe – Technologia żywności i żywienie człowieka

Dziś słuchacze studiów podyplomowych z zakresu Technologii żywności i żywienia człowieka obronili swoje prace napisane pod kierunkiem dr inż. Hanny Płuszki i zdali egzamin dyplomowy. Prace opisywały bardzo ciekawe i aktualne tematy.

Studia adresowane są do nauczycieli zamierzających zdobyć wiedzę merytoryczną, dydaktyczną i metodyczną w zakresie technologii żywności i żywienia człowieka oraz absolwentów wyższych uczelni z przygotowaniem pedagogicznym.

Rekrutacja 2021/2022 trwa! 😍🎓👍

Termin rozpoczęcia studiów: październik 2021.

Dołącz do nas już dziś.

Zapisy na studia i informacje: 502864817

Zapisy online: https://wshiu.pl/kandydat-podyplomowe/

Czekamy na Ciebie codziennie, 7 dni w tygodniu od 8-18 🙂

Poznań ul. 28 Czerwca 1956r. nr 217/219

Zapraszamy!

Podziel się tym postem

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on google
Share on whatsapp
Share on vk

Więcej do odkrycia

Święto Policji

Z okazji Święta Policji władze Uczelni składają najserdeczniejsze życzenia na ręce Policji, emerytom, rencistom oraz ich rodzinom i bliskim.

Реєстрація

X