Wyższa SzkOŁa Handlu i UsŁug

Technologia żywności i żywienia człowieka

text text text

Text Text

Imię Nazwisko

Posada

About the brand

Text

rekrutacja krok po kroku

Krok 1

Skompletuj wszystkie wymagane dokumenty i dostarcz je do Biura Rekrutacji. Możesz to zrobić: osobiście, za pośrednictwem osoby trzeciej, pocztą tradycyjną na adres Uczelni (z dopiskiem Biuro rekrutacji),

Krok 2

Następnie otrzymasz login i hasło do Wirtualnego Dziekanatu ( gdzie znajdują się informacje o opłatach, planach zajęć, ocenach z egzaminów oraz ważne ogłoszenia).

Krok 3

Jeżeli Twoje dokumenty będą kompletne, otrzymasz decyzje o przyjęciu na studia a następnie umowę do podpisania, w której będą zawarte szczegółowo warunki studiowania.

Krok 4

Gdy twoja teczka będzie już gotowa dostaniesz do podpisania Ślubowanie. Odbierzesz legitymację i od tego momentu zostaniesz pełnoprawnym Studentem WSHiU!

 

Wymagane dokumenty:

  • kwestionariusz osobowy – pobierz
  • podanie o przyjęcie na studia I stopnia – pobierz
  • ksero świadectwa ukończenia szkoły średniej
  • oryginał/odpis świadectwa dojrzałości
  • ksero dowodu osobistego
  • 2 zdjęcia ( 35mm x 45 mm )
  • zdjęcie w wersji cyfrowej
  • dowód wpłaty za legitymację – 17 zł (NEOBANK 27 9068 1013 0000 0000 0173 2214)
  • podpisany regulamin „Wpisowe 0 zł”” – pobierz

formularz zgłoszeniowy

I ROK

zl 345
  • XII Rat
  • II Rat - 2070 zl
  • I Rat - 4140 zl

II ROK

zl 445
  • XII Rat
  • II Rat - 2670 zl
  • I Rat - 5340 zl

III ROK

zl 525
  • XII Rat
  • II Rat - 3150 zl
  • I Rat - 6300 zl

opłaty

 

Wszystkie kwoty rat obejmują 10 % rabatu za płatność w terminie.
  • ZŁOTY – NEOBANK 27 9068 1013 0000 0000 0173 2214
    ZŁOTY – WBK 31 1090 1476 0000 0001 3246 2352
    DOLAR – WBK 48 1090 1476 0000 0001 3258 0386
    EURO – WBK 32 1090 1476 0000 0001 3258 0383

    Numer SWIFT Banku WBK : WBKPPLPP

    W nazwie przelewu prosimy wpisywać:

    Imię i nazwisko (w szczególnosci jeśli właściciel konta jest inny niż student np. rodzic) numer albumu oraz miesiąc opłaty

    Wzór: Jan Nowak nr.122, 4/2016

Chętnie pomożemy – zadzwoń lub napisz do nas!

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

#ZostańWDomu

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

uwaga

strona w przebudowie.
Za utrudnienia przepraszamy.

Zostaw e-maila. Nasz zespół skontaktuje się z Tobą

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Registration

Реєстрація